.

U bevindt zich hier: StartNieuwsAlle nieuwsberichtenNieuws Welzijn en Zorg juli 2017

Nieuws Welzijn en Zorg juli 2017

Welzijn&Zorg Leenderstrijp

Op 13 juli jl. was het feest in D'n Herd van Streejp. Na weer een heerlijk diner werden de vrijwilligers eens extra bedankt voor vanwege hun inzet om het eetpunt in Leenderstrijp draaiende te houden. De cameraploeg van HeezeLeende24 was aanwezig en Bakker Vedder verraste hen met een heerlijke vlaai van de maand. Ze zijn de kanjers van de maand juli!

 

 

Stichting Welzijn&Zorg heeft samen met de Kernraad Leenderstrijp, Stichting Vrienden van St. Jan en het Buurtschap Strijp gereageerd naar PostNL in verband met het verwijderen van de brievenbus. Helaas blijft men er bij de brievenbus niet terug te laten keren. Gelukkig is voor ieder die wil de mogelijkheid de post af te geven bij de winkel.

De aanvulling op de Minibieb die onlangs beschikbaar is gekomen bij de winkel van Leenderstrijp is een groot succes! Veel boeken worden opgehaald, geruild en de kast wordt geregeld bijgevuld. U kunt ook in de vakantieperiode daar te allen tijde terecht voor een boek.

De wandelclub op maandagochtend gaat ook tijdens de vakantieperiode gewoon door evenals het gezellig samen koffiedrinken.

De financiële middelen voor de jeu de boulesbaan zijn beschikbaar mede dank zij de gift van uitvaartverzorging van der Stappen. Hartelijk dank daarvoor!!!

Dorpsondersteuning

Voor informatie en/of het regelen van ondersteuning: neem contact op met de dorpsondersteuners Truus Joppen of Gonnie Joppen  bereikbaar op telefoonnummer 06-44622729. Nadere informatie is te vinden op www.leenderstrijp.com    

loader

Zoeken

Binnenkort

juni
19

19.06.2018

juni
21

21.06.2018 17:00 - 21:00

juni
29

29.06.2018

Ga naar boven