.

U bevindt zich hier: StartNieuwsAlle nieuwsberichtenEen jeu de boulesbaan in Leenderstrijp!

Een jeu de boulesbaan in Leenderstrijp!

Foto: Erik van Asten

In juli 2017 is er een Jeu de Boules baan gerealiseerd in Leenderstrijp, op initiatief van de Stichting Welzijn en Zorg en uitgevoerd door een enthousiast team.

Op korte termijn kan gebruik gemaakt worden van de Jeu de Boulesbaan die in de loop van deze zomer nog officieel geopend gaat worden.

Sinds enkele jaren bestaat bij de Stichting Welzijn&Zorg Leenderstrijp de wens om een Jeu de Boules baan te realiseren midden in het dorp. Met medewerking van de gemeente HeezeLeende, de buurtbewoners, de Stichting Strijp Kermis en de Kernraad werd onlangs groen licht gegeven om de klus te klaren. De aanleg is gerealiseerd dank zij de financiële bijdrage van de gemeente, uitvaartverzorger van der Stappen en de gunstige voorwaarden van het bedrijf Hulsen te Leenderstrijp.

De Jeu de Boulesbaan is bedoeld om de doelstelling van de Stichting Welzijn&Zorg te realiseren Dit betekent voldoende initiatieven in Leenderstrijp om deze kleine kern leefbaar te houden. Met deze Jeu de Boulesbaan is een mooi project gerealiseerd waar inwoners van Leenderstrijp bezig kunnen zijn en elkaar ontmoeten in een gezellig samenzijn.

Op dinsdag en woensdag 25 en 26 juli 2017 is een groepje vrijwilligers, Harrie Joppen, Jan Engelen, Bart van den Broek en Hans van der Kruis, aan de slag gegaan onder regie van Hans Hulsen. Kei bedankt voor jullie inzet want het was een hele klus! Naast hard werken werden zij voorzien van een natje en droogje mede tot stand gekomen door de winkel, coöperatie Sint Jan. De winkel als buren van de Jeu de Boulesbaan gaat een ondersteunende rol vervullen. Daarnaast kunnen de inwoners en gasten op loopafstand naar café De Hospes indien gewenst.

 Voor meer foto's van Erik van Asten: klik hier.

loader

Zoeken

Binnenkort

juni
19

19.06.2018

juni
21

21.06.2018 17:00 - 21:00

juni
29

29.06.2018

Ga naar boven