.

U bevindt zich hier: StartVoor & met elkaarWelzijn en ZorgWandelen in Leenderstrijp

Wandelen in Leenderstrijp

Wandelen in Leenderstrijp: Een nieuw initiatief!

Wandelen is voor veel mensen een favoriete hobby. Je kunt het doen op de momenten die jou uitkomen, het is gratis, het is ontspannend en bovendien hartstikke gezond. Veel mensen lopen samen met hun partner, een sportieve buur of een goede vriend(in). Maar wat als jij niemand in je omgeving hebt die deze hobby met jou deelt?  De commissie Welzijn&Zorg is op zoek naar wandelliefhebbers in Leenderstrijp om samen op pad te gaan in de omgeving van Leenderstrijp. Elza Engelen en Nelly de Groof willen u graag uitnodigen om samen te gaan wandelen vanaf MAANDAG 30 MAART  2015. Vertrek 09.00uur vanaf de school. Op deze dag wandelen we van 9.00 tot 10.00 uur en drinken daarna gezamenlijk  koffie aan de leestafel op school.

 

Als start is het belangrijk om eerst even kennis te maken met elkaar. Want naast het wandelen zelf, is een wandelclub er natuurlijk ook vanuit het sociale aspect om anderen te ontmoeten en plezier met elkaar te maken. Het wandelen moet een gezellige aangelegenheid worden voor iedereen.  

We willen beginnen met één keer per week er samen op uit te trekken. Het zou fijn zijn met belangstellenden in contact te komen en tot afspraken te komen hoe lang je wilt wandelen en hoe vaak je wilt wandelen. Belangrijk is dat de route nooit langer of zwaarder gemaakt mag worden dan het afgesproken aantal kilometers. Zo blijft het voor iedereen te doen. Na afloop of onderweg, afhankelijk van de afstand, is het de bedoeling samen een kop koffie of thee te drinken.

 

Meld je telefonisch aan op nummer 040-2061742040-2061742 van Nelly de Groof of nummer 040-2061305040-2061305 van Elza Engelen. Per mail mag ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Neem contact op en loop met ons mee!!!

Wij hebben er zin in.

loader

Zoeken

Ga naar boven