Coöp Sint Jan extra in het zonnetje!

Gezien in de nieuwsbrief van de Gemeente Heeze-Leende:

‘Ondernemers zijn van groot belang voor onze gemeente. Ze zorgen voor banen, voor een levendig dorp én ondersteunen lokale initiatieven. Veel ondernemers in Heeze-Leende zijn door de coronacrisis behoorlijk op de proef gesteld. Gemeente Heeze-Leende is trots op haar ondernemers!

We hebben de mening ingeschakeld van onze inwoners. Welke ondernemer verdient het om eens extra in het zonnetje te worden gezet? We hebben heel veel mooie reacties ontvangen op deze oproep.

Er werden 199 stemmen uitgebracht op 64 ondernemers in onze gemeente. Ook de inwoners van Heeze-Leende laten duidelijk blijken dat ze onze ondernemers willen bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen.

Een greep uit alle reacties: “Een hardwerkende, jonge onderneemster die andere meiden stimuleert om samen met haar te ondernemen.” “Hij heeft werkelijk waar alles aangepakt om te overleven. Is niet stil gaan zitten.” “Doet veel voor de gemeenschap. Hij zet zich altijd voor iedereen in. Niets is hem te veel.” “Zo’n heerlijke positieve spirit!!! “Omdat ze meer doen dan je mag verwachten en uitstekende service verlenen.”

Eigenlijk zouden we al deze ondernemers een pluim willen geven. Maar Coöp Sint Jan in Leenderstrijp mogen we feliciteren met de meeste stemmen. Wilma en haar man Eric worden geroemd voor hun passie en gedrevenheid. “Ze zijn altijd in voor een gezellig praatje en hebben een belangrijke sociale functie voor de ouderen in Leende en Leenderstrijp.”

Zij krijgen binnenkort bezoek van een aantal leden van het college van Burgemeester en Wethouders als blijk van waardering.’