Streekmarkt

Na zes jaar afwezigheid begon het bij steeds meer Strijpenaren weer te kriebelen: wordt het niet weer eens tijd voor een gezellige streekmarkt op het pleintje bij de winkel?
Daarom peilde Buurtschap Strijp begin dit jaar onder de Strijpse verenigingen of er belangstelling was om gezamenlijk een markt te organiseren. Die bleek er inderdaad te zijn! Inmiddels is er een werkgroep gevormd met als doel om over een jaar, op

Zondag 15 september 2024,

een streekmarkt te organiseren op en rond het pleintje bij de winkel.

De werkgroep denkt aan een levendige markt met streekproducten, oude ambachten, creatieve activiteiten, aangevuld met live muziek, gezelligheid en volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ook voor kinderen willen we voor voldoende vertier zorgen. Kortom een markt waar niet alleen dingen te koop zijn maar vooral ook veel te zien en te beleven is.

Zoals de naam streekmarkt al aangeeft, is ons streven om de markt zo veel mogelijk samen te stellen met mensen en producten uit de eigen streek. Daarom vragen wij aan alle Strijpenaren: wil je iets verkopen of laten zien op de markt, wil je muziek maken of iets anders creatiefs laten zien? Laat het ons weten! Zo kunnen we er samen een mooie markt van maken.
Wil je geen kraam op de markt maar heb je wel zin om mee te helpen? Ook dan horen we het graag.

Wij houden je verder op de hoogte via ´de Strieper´, de website van het buurtschap www.leenderstrijp.com en de ´Activiteiten Strijp´ app.

Namens de werkgroep Streekmarkt,

Wim Cardinaal (0650732209)
Lenny Kummeling (0623833444)
streekmarkt@leenderstijp.com